Råde-herrene imponerer i Amedialigaen

(Borgen-Råde 0-1) Fredag kveld ventet en krevende bortekamp for Rådes herrer, men de tilreisende ga jernet og kjempet seg til en ny, sterk seier. Dermed står Råde med full poengpott på de fem første kampene.

– Vi følte at vi hadde kontroll på det meste av spillet, men vi endte opp med å kjempe hardt for disse tre poengene, forteller Råde-leder Knut Erik Berg etter kveldens oppgjør.

I likhet med flere av lagene så langt, la også Borgen seg lavt. Det skapte også trøbbel for Råde, som ikke fikk det helt til å sitte foran mål i 1. omgang.

– Dette er jo en kamp som vi i utgangspunktet hadde god kontroll på og vi skapte mange sjanser, men vi slet med å score. Men det er en god egenskap å vinne på disse dagene også. Vi kommer garantert til å møte flere lag som legger seg lavt i tiden som kommer, fortsetter han.

Simen Kind Mikalsen sin scoring i det 59. minutt ble matchens eneste, og det sendte også Mikalsen til topps på toppscorerlista i Amedialigaen. Men det er naturligvis er en annen topplassering som betyr mer for ham og ikke minst laget.

Se tabellen her.

Råde er nemlig serieleder med 15 poeng, men Sarpsborg FK følger like bak med sine 12 poeng på like mange kamper. Det er ingen tvil om at årets sesong kommer til å bli en skikkelig thriller.

Neste match i Råde Idrettspark er 14. mai mot Moss FK II. Fire dager etter, altså 18. mai, er det duket for cupkampen mot Fredrikstad FK.

Kampfakta
Borgen 0
Råde
1

Pause: 0-0
Seriekamp, Amedialigaen
Sandbakken kunstgress


Dommer:
Pål Rudi Pettersen
Gult kort:
Elias A. Bile, Borgen

Mål:
0-1 Simen Kind Mikalsen (59)

Rådes startellever:
Daniel Ravneng, Jiress Suka Suka, Simen Kind Mikalsen, Tobias Eugen Guttulsrød, Christopher Hjelkrem, Besfort Shala, Oskar Fritzner, Albion Latifi, Chinonso Chidiebere Agu, Kastriot Visar Murseli, Antonio Martin Nieves
Innbyttere:
Marcus Christian Ranvik Fisker, Jonas Paus, Julius Adaramola, Mathias Dahl, Halvor Langvik Mathisen, Robin Thomassen, Georg Åsli

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle