Fin start på Dana Cup for Råde

Den første kampdagen i Dana Cup er gjennomført og for fotballgruppa i Råde IL har det blitt mange positive opplevelser. Her er ukens første oppsummering!

Dagen ble innledet med G14-kamp, hvor Råde-gutta fikk det tøft mot Mandalskameratene. Men 0-5-tapet ristet de heldigvis raskt av seg og slo knallhardt tilbake senere på dagen. Da slo de islandske HB Havnar Bóltefag 1-0, hvor Ardian ble matchvinner. Råde ligger dermed i god posisjon før morgendagens avgjørende gruppespillkamp mot Borre IF klokken 18:30.

Så, videre til G16-laget som spilte sin første match tirsdag kveld. Og for en måte de åpnet cupen på. De slo Hirtshals 3-2 etter scoringer av Victor Norum Olsen, Erik Andersen og Ludvik K. Kihl. I morgen venter to nye kamper. Først møter de Staal Jørpeland klokken 09:30, før Storm BK er siste gruppespill-motstander klokken 14:30.

G17-laget spilte også sin første match i Danmark tirsdag formiddag og det ble et tøft møte med knallsterke Varbergs BolS FC. Det endte dessverre med tap (1-8), men allerede i morgen venter nye muligheter. Ahrensburger TSV venter i første kamp klokken 09:30 og klokken 14:30 er det Bjarg IL 2 som står på motsatt banehalvdel.

Til slutt: Juniorlaget. De åpnet cupen med uavgjort mot Hinna Fotball 1 og har dermed fått en fin start på gruppespillet. Første kamp i morgen er 10:30 mot Hei IL og klokken 17:30 venter SV Weissblau Allians i den siste og avgjørende gruppespillkampen.

Lars Martinsen, som er sportslig leder for ungdomsavdelingen, melder om god stemning og mye engasjement fra spillerne og ikke minst foreldrene på sidelinjen.

– Det var mye fotballglede å se i dag og og innsatsen som ble levert fra supporterne på sidelinjen var helt fantastisk. Det ble en fin start på Dana Cup, selv om noen av G17-spillerne ble litt skuffet over resultatet, noe som selvfølgelig er forståelig. Men de er klare for å slå tilbake i morgen – akkurat som G14-laget klarte etter å ha fått en tøff start på turneringen, forteller Martinsen.

– Jeg må også få legge til at det var veldig vanskelige spilleforhold i dag. Det blåste kraftig, så det ga alle lagene noen utfordringer underveis, avrundet Martinsen, som nå ser fram til en fartsfylt onsdag med drøssevis av spennende Råde-kamper.

Vi ønsker samtlige lag lykke til i morgen!

RESULTATER:
G14:
Råde-Mandalskameratene 0-5
HB Havnar Bóltfelag-Råde 0-1
G16:
Råde-Hirtshals 3-2
G17:
Råde-Varbergs BolS FC 1-8
Juniorlaget:
Hinna Fotball 1-Råde 1-1

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle