Nå er Råde-lagene klare for sluttspill i Dana Cup

Da er gruppespillet over i Dana Cup og det er klart for sluttspillkamper for de fire Råde-lagene. To av dem blir å se i A-sluttspillet og de to andre har sikret seg et godt utgangspunkt i B-sluttspillet.

Nok en dag med flotte opplevelser og mange gode resultater. Så, vi går rett til oppsummeringen av dag 2 i Dana Cup:

G17-laget slo knallhardt tilbake etter en tøff åpning på tirsdag og vant de to neste kampene i gruppespillet. Det førte til at de tok en meget sterk 2. plass i gruppa og er nå klare for A-sluttspillet i Dana Cup. Klokken 10:40 i morgen venter Vard Haugesund i 16. delsfinalen.

– Å slå tilbake på denne måten, etter å ha fått en tung start på turneringen, er utrolig bra. Kjempemoro at de nå er klare for A-sluttspillet, skryter Lars Martinsen, som er sportslig leder for ungdomsavdelingen i fotballgruppa i Råde.

Så går vi videre til juniorlaget, som også blir å finne i A-sluttspillet etter å ha gått ubeseiret gjennom gruppespillet. De tok 7 poeng og slapp kun inn ett mål på de tre kampene, noe som er veldig imponerende. I 16. delsfinalen venter Tollnes BK i morgen klokken 11:45.

– Juniorlaget er trygge bakover og slipper inn veldig lite. Prestasjonen er veldig sterk og nå venter et knalltøft A-sluttspill. I Dana Cup deltar mange gode juniorlag, men vi har absolutt trua på at gutta våre skal komme langt, fortsetter Martinsen.

For G14- og G16-laget ble det tap i de to siste kampene, men begge havnet likevel på en fin 3. plass i hver sin gruppe med tre poeng hver. Begge lagene skal dermed spille B-sluttspill, men slipper 32. delsfinale på grunn av sine gode plasseringer og går heller rett til 16. delsfinale i morgen. Dette blir meget spennende!

– G16-laget hadde en tøff dag. De hadde et lag bestående av blant andre 08- og 07-spillere som måtte i aksjon mot eldre spillere. Men gjennomførelsen var helt fantastisk.

Når det gjelder G14-laget så ble det litt tunge bein mot slutten. Da satt det ikke helt dessverre, men både G14 og G16 er superklare for det som venter i B-sluttspillet. De er klare for revansje og jeg tror disse to lagene kan komme seg langt i turneringen, avrunder Martinsen.

Du finner flere bilder nederst i saken!

RESULTATER:
G14: 

Tirsdag:
Råde-Mandalskameratene 0-5
HB Havnar Bóltfelag-Råde 0-1
Onsdag:
Råde-Borre IF 2-4
G16:
Tirsdag:
Råde-Hirtshals 3-2
Onsdag:
Staal Jørpeland-Råde 3-0
Storm BK-Råde 5-2
G17:
Tirsdag:
Råde-Varbergs BolS FC 1-8
Onsdag:
Ahrensburger TSV-Råde 1-2
Bjarg IL 2-Råde 1-3
Juniorlaget:
Tirsdag:
Hinna Fotball 1-Råde 1-1
Onsdag:
Råde-Hei IL 2-0
Råde-SV Weissblau Allianz München 3-0

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle