G14-laget er videre i Dana Cup-sluttspillet

Rådes G14-lag gjorde jobben i 16. delsfinalen i B-sluttspillet og sikret seg avansement i Dana Cup. De tre andre lagene er dessverre ute, men skal være veldig stolte av måten de fremsto på i sine sluttspillkamper.

En ny fartsfylt dag er over i Danmark og for de fire Råde-lagene har det blitt mange gode opplevelser – både på og utenfor banen. Her er dagens oppsummering:

G17-laget var først ut og møtte Vard Haugesund i 16. delsfinalen i A-sluttspillet, hvor det dessverre endte med et 1-3-tap.

– Vi møtte et veldig godt lag og det holdt ikke helt inn for oss denne gangen. Men Råde-gutta kjempet virkelig tappert, så innsatsen var upåklagelig, skryter Lars Martinsen, som er sportslig leder for ungdomsavdelingen i fotballgruppa i Råde.

Så videre til juniorlaget: De skulle i aksjon mot Tollnes BK og kampen ble svært jevn. Dessverre ble det et superknepent 0-1-tap i 16. delsfinalen i A-sluttspillet.

– Det var en jevn kamp, men den vippet feil vei. Men også her skal gutta ha skryt for den enorme innsatsen som ble lagt ned, fortsetter Martinsen.

Deretter var det G16-laget sin tur. De gikk først opp i ledelsen i kampen mot Hisøy IL i 16. delsfinalen i B-sluttspillet, men motstanderen klarte å snu kampen til 1-2.

– Denne kampen kunne vi ha vunnet, men det ble noen slitne bein ute på matta. Det var synd, men de kjempet virkelig helt inn, sier Martinsen videre.

Så til G14-laget: De vant 1-0 mot Gneist IL i 16. delsfinalen i B-sluttspillet, og scoringen var det Daniel Oven som sørget for på et langskudd med venstrefoten. Det betyr at gutta er videre til 8. delsfinalen i Dana Cup og skal i aksjon mot finske BK-46 i morgen tidlig klokken 10:15.

– Det er helt fantastisk! Stemningen på sidelinjen var utrolig bra og det som ble levert på banen var meget sterkt. Disse gutta gleder seg veldig til i morgen tidlig, avrunder Lars Martinsen.

Vi ønsker G14-laget lykke til videre i sluttspillet!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle