Opprykket røk dessverre for Råde

(Råde-Sandefjord II 1-1, sammenlagt 2-3) Det ble bare nesten, dessverre. Kampen er over og Sandefjord II rykker opp til 3. divisjon (Norsk Tipping-ligaen).

Råde styrte så å si hele kampen, men det ble med én scoring og 1-1 i kveldens hjemmekamp. Dermed vant Sandefjord II sammenlagt. Råde-gutta skal ha ros for tapper innsats og publikum stilte virkelig opp. Over 1300 personer fant veien til idrettsparken og ga sin støtte fra tribunen.

Tusen takk for en flott ramme rundt opprykksfestivalen og takk for årets sesong!

Gratulerer også til Sandefjord II med opprykket til 3. divisjon.

Les kampreferat her:

90 min.: Kampen er slutt. Sandefjord II rykker opp.

90 + 6 min.: Ett minutt igjen.

90 + 5 min.: Råde triller opp det som sannsynlig blir det siste angrepet i kampen.

90 + 4 min.: Råde jobbet iherdig, men nå er det kort tid igjen. 2 min. igjen av overtiden.

90 + 2 min.: Kramper hos noen av Sandefjord-spillerne nå.

90 + 1 min.: Inne i overtiden nå. 6 minutter er lagt til.

90. min.: Råde finner nettmaskene, men dommer annulerer målet. Til enorm protest fra hjemmelaget.

87. min.: Nå må det snart skje. Tiden renner ut. Fort mulig at det legges til 4-5 minutter, men den ordinære tiden er snart ute.

85. min.: STOR SJANSE! Murseli skyter fra skrått hold innenfor sekstenmeteren, men ballen blåses over. Veldig nære igjen for Råde!

84. min.: Råde styrer alt ute på matta her. Sandefjord II ligger veldig lavt – slik de har gjort i hele kampen så langt. De forsvarer seg også godt.

82. min.: Gjestene bruker lang tid på hver dødball nå. Sånn blir det jo naturligvis.

80. min.: Det regner godt her nå, men publikum blir værende. Her står vi sammen for Råde nå!

79. min.: En skade på Sandefjord-keeperen etter at han fikk ballen på seg. Går et par-tre minutter nå. Ser heldigvis ut til å gå bra. Kampen er i gang igjen!

78. min.: GIGANT-SJANSE TIL RÅDE! En avslutning fra 4-5 meter reddes av keeper som står på rett plass til rett tid.

77. min.: Råde-spiller Murseli skyter like til side for mål!

77. min.: For en nerve i kampen. Det er så spennende og vi krysser fingrene for at dette går veien!

75. min.: Spenningen er til å ta og føle på! Vel å merke på tribunen. På banen ser vi et Råde-lag som konstant har ballen i laget. Én scoring til nå, så er lagene like langt!

73. min.: Heading på mål fra Råde!

72. min.: Frispark til Råde i VELDIG god posisjon!

70. min.: JAAAAAAA! 1-1! Simen Kind Mikalsen scorer på straffe! Sammenlagt 2-3 nå!

69. min.: STRAFFE TIL RÅDE!

67. min.: 1325 tilskuere! Det er helt utrolig!

65. min.: Ny Råde-avslutning! Nå må det sitte snart, vel?

64. min.: RÅDE-BYTTE: Guttulsrød ut, og inn med Kolseth.

63. min.: NY GOD RÅDE-MULIGHET! Heading på mål går like utenfor!

60. min.: Timen spilt. Fortsatt 1-3 sammenlagt. Men én Råde-scoring vil skape full spenning i matchen igjen.

59. min.: GEDIGEN SANDEFJORD-SJANSE! Gjestene kommer på en sjelden visitt og holder på å sette 1-4! Men Ravneng redder!

58. min.: Altså, det er alle muligheter! Men det må sitte bedre framover i banen. Gjestene ligger veldig dypt og jobber bra på egen halvdel.

52. min.: Råde jobber iherdig, men mangler det siste lille. Det blir sjelden noen avslutninger på mål, men hjemmelaget er ekstremt nære.

47. min.: Starten på omgangen har vært ganske så lik slik det var i 1. omgang. Råde triller ball, men sliter med å få til avslutninger.

46. min.: Kampen er i gang igjen! Nå gjelder det! Heia Råde!

45. min.: Ja, da er vi snart klare for den siste og avgjørende omgangen. Ingenting er umulig! Nå må vi ha trua!

45 min.: (Pause: Råde-Sandefjord II 0-1, sammenlagt 1-3) Resultatet gjenspeiler ikke akkurat denne førsteomgangen, men det spiller ingen rolle. Det er målene som teller og Råde må ha minst to scoringer og holde nullen i 2. omgang for å få ekstraomganger.

43. min.: Den scoringen imot var nesten litt typisk. Én defensiv glipp, og så er det gjestene som er i føringen – etter at Råde har hatt et veldig overtak spillemessig. Sammenlagt 1-3 nå. Men det er ikke over! På ingen måte! Råde presser på!

41. min.: 0-1. Sandefjord II har tatt ledelsen. Imot spillets gang. Dette var tungt for vertene som har styrt så å si alt i 1. omgang.

40. min.: Nesten igjen! Nå er hjemmelaget såååå nære!

38. min.: KJEMPESJANSE TIL RÅDE! Ballen spilles inn på 5 meter og Sandefjord får akkurat klarert! Corner!

36. min.: Nære igjen for Råde! Ballen inn i sekstenmeteren, men får ikke avsluttet. Nå nærmer hjemmelaget seg veldig!

34. min.: Råde setter ballen i mål, men så blåses det for hands!

30. min.: Den første halvtimen har vært positiv, men hadde virkelig gjort seg med en Råde-scoring nå.

26. min.: GOD RÅDE-MULIGHET! Tobias Guttulsrød kjemper fra offensivt og får til en avslutning. Går like over Sandefjord-målet.

24. min.: Første mulighet til gjestene! Får frispark midt på Rådes halvdel og legger ballen inn i sekstenmeteren hvor de kommer til en avslutning. Går til side for mål.

22. min.: Mye av det samme kampbildet nå. Råde som triller mest ball og er nærmest scoring, selv om det ikke har vært så mange av de store sjansene.

20. min.: STOR RÅDE-SJANSE: Simen Mikalsen legger ballen inn i sekstenmeteren og Fredrik Stokke er nære ved å få en heading på mål fra kort distanse. God mulighet!

18. min.: Ikke så mye som har skjedd de siste minuttene. Men fortsatt hjemmelaget som har mest ball.

14. min.: Råde med 7 gode angrep her, gjestene har foreløpig ikke lyktes framover.

12. min.: Jevnere her nå, men Råde triller mest ball.

6. min.: Roet seg litt nå. Hjemmelaget leverte en solid åpning på kampen og ga gjestene noen utfordringer. Helt annen start på denne matchen enn den forrige (borte mot Sandefjord II i forrige uke).

3. min.: Verdt å nevne at spillerne kom inn til jubel fra mange hundre tilskuere (kanskje tusen?) og et forrykende røyk-show! Helt rått!

2. min.: To nesten-sjanser til Råde! Råde har tatt skikkelig tak i kampen fra start!

1. min.: Kampen er i gang!

* Oppvarmingen er i gang!

* Råde stiller med følgende lag: Daniel Ravneng, Albion Latifi, Agu Chinonso, Netan Sansara, Fredrik Stokke, Besfort Shala, Julius Adaramola, Simen Kind Mikalsen, Tobias Guttulsrød, Peder Nomell og Kastriot Murseli.

* Det har regnet en del i dag, men det har vært opphold den siste timen. Det lover godt! Stemningen er også bra her i idrettsparken, hvor frivillige steller i stand til skikkelig fotballfest!

* Spillerne har ankommet arenaen og har en samling med mat og samtaler før oppvarmingen starter ute på kunstgresset.

* Sandefjord II leder 2-1 fra den første kampen på Release Arena. Råde må derfor vinne dagens kamp med to mål for å sikre opprykket. Det er ingen tvil om at jobben er krevende, men den er på ingen måte umulig. Vi har trua!

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle