Slik kan Råde rykke opp i kveld

Det er klart for den avgjørende kampen i opprykkskvalifiseringen. Sandefjord II leder med knepne 2-1 etter første kamp på Release Arena, og i kveld skal det hele avgjøres. Vi skal forsøke å gi en enkel forklaring på hvordan Råde kommer seg opp i 3. divisjon.

Råde må vinne kampen, det er det ingen tvil om. Men det holder ikke med en 1-0-seier. Det vil i så fall føre til sammenlagtresultatet 2-2 og dermed ekstraomganger og eventuelt straffesparkkonkurranse. Bortemålsregelen gjelder ikke og derfor er det litt enklere å regne sammen resultatet.

Vinner Råde 2-0 i kveld, så sikres opprykket. Vinner Råde 2-1, vil sammenlagtresultatet bli 3-3 og dermed ekstraomganger og eventuelt straffesparkkonkurranse. Dersom Sandefjord II vinner, rykker de opp uavhengig av hvor mange mål de scorer.

Men forrige ukes kamp i Sandefjord tyder på at vi får en jevn og superspennende batalje i kveld, hvor Råde har hjemmebanefordel.

– Det føles bra. Vi hadde en god 2. omgang i Sandefjord og tar med oss den. Vi er godt forberedt, og jeg tror det blir en bra opprykksfestival med gratis inngang og mange folk i idrettsparken, sier Råde-spiller Netan Sansara.

– Kom på kamp i kveld. Vi trenger din støtte, tilføyer angrepsspilleren Peder Nomell.

Det blir aktiviteter for barna fra klokken 18:00 i Råde Idrettspark i kveld, mens selve kampen begynner 19:30. Ta på godt med tøy og sitteunderlag, for værgudene ser ikke ut til å være med oss denne gangen. Men det hindrer ikke oss i å legge til rette for en skikkelig fotballfest! Bli med – vi trenger DEG!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle