Sandefjord II med knepen seier i første kamp

(Sandefjord II-Råde 2-1) Sandefjord sikret seg seieren i første kamp i kvalifiseringen. Men dette er på ingen måte over! Drømmen om 3. divisjon lever og vi trenger all støtte vi kan få i idrettsparken neste uke!

Les kampreferat her:

90 min.: SLUTT! 2-1.

90. min.: Overtid nå.

88. min.: Nærmer seg slutt her nå. De store sjansene har uteblitt de siste minuttene. Fortsatt muligheter!

80. min.: Råde kjemper iherdig for utligning!

74. min.: KJEMPEMULIGHET FOR RÅDE! Men Sandefjords keeper får reddet!

69. min.: RÅDE-BYTTE: Peder Nomell inn for Tobias Guttulsrød.

68. min.: Dersom dette resultatet skulle stå deg, vil ikke det være så verst med tanke på at Råde har hjemmekamp i den siste og avgjørende matchen i neste uke. Men det er lang tid igjen av kampen selvfølgelig.

63. min.: Blant mange av de tilreisende på tribunen er det mange unge. Men det høres ut som denne gjengen har stått på tribunen i mange tiår. De kan lage liv på tribunen!

62. min.: Gjestene fra bygda som presser Sandefjord nå!

60. min.: Spenningen er så virkelig tilbake i kampen. Råde er spillemessig helt på høyde med hjemmelaget her nå og tenningen er virkelig å se. Nå satser vi på utligning!

58. min.: Råde-supporterne har vært aktive i hele kampen, men nå er det virkelig liv! For en motivasjon spillerne må få av denne gjengen!

56. min.: JAAAAAA! 2-1! Redusering! Kastriot Murseli varter opp med en perle av en scoring! I krysset fra 18 meter!

54. min.: SKUDDMULIGHET FOR RÅDE! Albion Latifi jobber bra og kommer i skuddposisjon innenfor sekstenmeteren. Dessverre går ballen i nettveggen.

53. min.: Disse to lagene skal for øvrig møtes om en uke, da i Råde Idrettspark. I kveld handler det altså om å skaffe seg et så best mulig utgangspunkt som overhodet mulig.

50. min.: TO KJEMPESJANSER TIL SANDEFJORD! Hjemmelaget er nære å pynte på ledelsen, men Ravneng i Råde-målet varter opp med et per gode redninger.

46. min.: Kampen er i gang igjen!

45 min.: PAUSE. Sandefjord II-Råde 2-0. Det ble ikke helt den 1. omgangen vi hadde håpet på, med tanke på resultatet. Men Råde har produsert flere sjanser og er absolutt kapable til å slå tilbake. Vi har trua! Følg med videre etter pausen!

44. min.: Det nærmer seg pause. Råde har vist at det absolutt er mulig å produsere sjanser her og kan absolutt komme seg tilbake i kampen.

42. min.: SKUDDFORSØK FRA RÅDE! Adaramola skyter fra 16 meter og ballen går via en Sandefjord-spiller og til corner.

40. min.: GULT KORT: Sandefjord-spiller Filip Bjune takler Erik Skogen og er ikke på ball.

38. min.: KJEMPESJANSE TIL RÅDE! Murseli gjør en god jobb og får lagt ballen inn foran mål. Tobias Guttulsrød er ekstremt nære en redusering. Får dessverre ikke en ordentlig avslutning på mål og Sandefjord-keeperen får kontroll.

36. min.: Råde har på ingen måte sunket sammen etter de to raske målene. Råde er mer frempå nå og har kommet til et par skuddmuligheter. Én scoring til Råde før pause vil antagelig bety veldig mye.

33. min.: KJEMPESJANSE TIL RÅDE! Stokke fyrer av og Sandefjord-keeperen varter opp med en flott redning. Hjørnespark til Råde!

30. min.: SKUDDFORSØK! Sandefjord kommer til avslutning, men ballen går en meter over målet til Ravneng.

26. min.: Ja, det har blitt litt tøft her nå. Men da er det viktig å ikke grave seg ned. Dette er på ingen måte over.

25. min.: Sandefjord II-Råde 2-0. Hjemmelaget scorer på straffe.

24. min.: Så er det straffe til Sandefjord… Og gult kort til Råde-keeper Ravneng.

22. min.: Sandefjord II-Råde 1-0. Hjemmelaget tar føringen på hjørnesparket. Får ballen på bakerste stolpe og scorer.

22. min.: SKUDD FRA SANDEFJORD! Ballen blokkeres på 14 meter og mister litt fart, men Ravneng tar ingen sjanser og får ballen ut til corner.

20. min.: De rødkledde fra Råde spiller seg fint fram på vertenes banehalvdel, men den siste pasningen mot Guttulsrød blir for upresis. Nesten!

19. min.: Råde-trener Frode Nøss er ivrig på sidelinjen her nå. Gir klare beskjeder til spillerne sine.

17. min.: Råde litt mer frempå nå! Riktig nok ingen sjanser ennå, men det har heller ikke hjemmelaget produsert.

16. min.: Det er ingen tvil om at det er glatt ute på gressmatta her. Ballen spretter raskt til tider.

13. min.: Hjemmelaget med et solid trykk nå. Men Råde jobber godt defensivt. Bortesupporterne på tribunen gjør også en god jobb med å motivere laget sitt.

11. min.: Vi minner om at kampen kan ses i Direktesport.no. (Moss Avis eller Fredriksstad Blad)

10. min.: GULT KORT: Råde-spiller Agu får det gule kortet etter å ha hindret en kontring for hjemmelaget.

7. min.: Halvsjanse til Sandefjord. En avslutning fra 14 meter som går til side for mål. Ravneng i Råde-målet har kontroll.

5. min.: Vi minner om at denne saken ikke oppdateres automatisk, så derfor må man oppdatere øverst i nett-vinduet jevnlig.

4. min.: Ingen kjedelig start her! To lag som vil mye! Frem og tilbake her nå. Begge lag har hatt hver sin corner.

3. min.: Hjemmelaget stiller også med en del supportere her, så det er sikkert 400 mennesker her. For en ramme rundt kvalifiseringen!

3. min.: Hjemmelaget trillet ball i åpningsminuttene, men Råde har foreløpig god kontroll.

1. min.: Kampen er i gang!

* Stemningen er helt fantastisk! Alle Råde-supporterne har samlet seg på tribunen og det er sikkert mellom 150 og 200 personer her. Og de lager liv!

* Vi oppdaterer her i tekstfeltet ved store hendelser i kampen.