Slik kan du følge Råde-kampen direkte

Det er mange måter å følge Råde på i opprykkskvalifiseringen og her kommer vi med en komplett oversikt.

Det er altså duket for et par interessante kamper, mildt sagt. Råde skal kjempe om opprykk til Norsk Tipping-ligaen (3. divisjon) og det kommer til å bli en skikkelig thriller. Den første kampen spilles 1. november borte mot Sandefjord II på Release Arena klokken 19:30. Returoppgjøret spilles i Råde Idrettspark uken etter, til samme tid.

I forbindelse med bortekampen er det satt opp gratis busser og den fjerde bussen fylles opp i skrivende stund. Det er over 150 som har meldt seg på og det er skikkelig moro. Dersom du ønsker å være med, kan du melde seg på ved å sende mail til marked@raadeil.no.

Dersom du heller ønsker å kjøre egen bil, er adressen Nygårdsveien 84, 3221 Sandefjord.

Hvis du ikke kan se kampen live har vi følgende alternativer:

  1. Følge live-oppdateringer på Råde sin hjemmeside. Her oppdaterer vi med bilder og store hendelser i kampen. Vi oppdaterer også fortløpende i sosiale medier.
  2. Se kampen i Direktesport.no (Moss Avis/Fredriksstad Blad). Krever abonnement, men det er absolutt verdt det! Trykk på denne linken.

Vi er klare og vi håper at nettopp DU er klar for en fotballthriller av de sjeldne. Nå kan opprykket sikres og vi trenger din støtte på veien!

Heia Råde!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle