Forslag til priser for 2023

Bilde av logoen til Råde Idrettslag, transparent bakgrunn, logoen har formen til et skjold med rød kant, hvit bakgrunn og blå tekst - Råde IL - Idrettslag

Prisene deles ut på årsmøtet 20.3.24.

Kandidater til Nils Lundeby Ærespris!

Råde Idrettslag foretar utdeling av Nils Lundebys Ærespris. Dette skjer på idrettslagets årsmøte hvert år, hvis det er kandidater. Idrettslaget ønsker at alle kan komme med forslag til kandidater som juryen kan velge blant.

Kriterier for å motta prisen er som følger:

“Til ungdom i idrettslaget som har gjort seg fortjent til en oppmuntring i en trenings- eller konkurransesituasjon eller i forbindelse med idrettsarbeid”.

Hederspriskomité

Heder priskomiteen består av leder og 2 medlemmer. Prisen skal deles ut til en person eller et lag som i løpet av året har utmerket seg på det sportslige plan eller ved fortjenstfull innsats på annen måte innen RIL.

Prisen kan kun utdeles en gang til samme person og lag.

Prisen utdeles på RIL’s årsmøte av komiteens leder som også gir en begrunnelse for valget av kandidat(er).

Prisen bør være lik hvert år og ha inskripsjonen – Råde IL’s hederspris for 20XX.

Grupper, lag og medlemmer kan sende forslag på kandidater til komiteens leder innen 1. februar.

Æresmedlem

Tildeles en person som har gjort en uvurderlig jobb i idrettslaget over mange år. 

Send inn dine forslag, med en liten begrunnelse, innen 20.2 til leder@raadeil.no. Leder vil koordinere seg med de ulike utvalgene. 

Mvh 

Styret i Råde IL 

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle