Første kvinnelige leder i Råde IL

Bilde av Linda Tofteberg Furuhatt, leder i Råde IL - Råde IL - Idrettslag

Ny leder i Råde Idrettslag!

Linda Tofteberg Furuhatt (40) ble valgt til ny leder av Råde Idrettslag. Linda er Råde jente og kommer fra Tofteberg bor her med mann og har en datter og sønn. Linda har vært engasjert i Råde IL i mange år og startet sin aktive karriere i turngruppa, for så bli en meget habil volleyball spiller. I de siste 9 år har Linda vært leder for barneidretten i Råde IL og gjennom dette engasjement vært styremedlem i Råde IL.

Når Linda ble spurt om å overta lederrollen i idrettslaget var det en spennende utfordring. Linda har det siste året, gjennom sitt styreverv, vært delaktig i ansettelse av daglig leder, sett på organiseringen av idrettslaget og utarbeidet en ny organisasjonsplan som ble vedtatt på årsmøtet. Linda hadde et ønske å være med å gjennomføre den ny strukturen i laget og som leder sitter hun i førerstolen nettopp med dette arbeidet som det skal jobbes med i fremtiden.

Linda er opptatt å fokusere på hele idrettslaget med alle de undergruppene og aktivitetene som skjer daglig i idrettslaget. Det er et ønske at samarbeidet mellom gruppene skal utvikles og at alle går i samme retning. Avtroppende leder, Terje Bjørnebekk, har hatt et stort engasjement i forhold til klubbutvikling og dette arbeidet ønsker den nye leder å ha fokus på.

Linda Tofteberg Furuhatt har mange ideer på hvordan idrettslaget kan utvikle seg både anleggsmessig og sportslig. Råde Idrettslaget og idrettsparken er en av kommunens viktigste møteplasser, og dette vil det fortsatt bli satt fokus på.

Linda gleder seg, sammen med det nyvalgte styret, å ta fatt på oppgaven for Råde Idrettslag.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle