Hedersbevisning i Råde IL

Bilde av hele området til Råde Idrettslag fra luften - Råde IL - Idrettslag

Råde Idrettslag hederspris og Nils Lundebys ærespris utdelt på årsmøte

Råde Idrettslag hederspris og Nils Lundebys ærespris utdelt på årsmøte

Hedersprisen

Lars Martinsen mottok Råde IL hederspris på årsmøte

Prisen skal deles ut til en person eller et lag som i løpet av året har utmerket seg på det sportslige plan eller ved fortjenstfull innsats på annen måte innen RIL. Prisen kan kun utdeles en gang til samme person og lag.

For 2020 ble prisen tildelt Lars Martinsen for sin ekstraordinære innsats med å lage planer og gjennomføring av koronatrening, samt imponerende arbeid i forbindelse med å bli sertifisert som Kvalitetsklubb 2.

Nils Lundeby Ærespris

“Til ungdom i idrettslaget som har gjort seg fortjent til en oppmuntring i en trenings- eller konkurransesituasjon eller i forbindelse med idrettsarbeid”.

For 2020 ble prisen tildelt Jenter 2005 laget med følgende begrunnelse: En gjeng med fantastiske jenter som alle er positive og glade jenter. De fleste deltar som dommere og veiledere på våre fotballskoler og cuper. Mange av de er med som assistenter på FEST og mange deltar som klubbdommere. I tillegg leverer de gode prestasjoner på eget lag. De vant blant annet OBOS cup i 2020.

Jenter 2005 ble tildelt Nils Lundebys ærespris for 2020

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle