G19 fotball i Råde 2022

Bilde av fotballbanen i Råde IL under solnedgang - Råde IL - Idrettslag

Vil du være en del av et hardt satsende juniorlag kommende sesong?
Eller ønsker du å spille fotball bare for å ha det gøy med 1-3 treninger i uka? Da bør du lese videre!

Råde IL Fotball skal i 2022-sesongen for første gang ha et satsningslag i G19-serien – Råde G19 Elite. Målet med denne satsningen vil være å skape en god utviklingsarena for unge og fremadstormende ungdomsspillere i distriktet. G19 Elite vil ha et tett samarbeid med A-lag herre, og vil i likhet med A-laget jakte sportslig utvikling og profesjonalitet i alle ledd.

Laget vil trene 4-5 ganger i uken, få servert mat etter hver trening og det planlegges treningsleir og andre sosiale tiltak. Laget vil under ledelse av teamleder Chris Dior Kabashi få et grundig, tilpasset og godt planlagt opplegg både på og utenfor banen. Med seg i teamet vil Chris ha med seg Maikel Nieves som assistenttrener, samt spillerutvikler Espen Aamodt. Simen Kind Mikalsen vil i tillegg bistå som fysisk trener i samarbeid med Ole Weel Sanne.
I tillegg vil assistenttrener på A-laget, Jacob Berg, jobbe tett med teamet når det gjelder hospitering til senior.

Dersom du har litt mindre ambisjoner, men fortsatt ønsker å ha det gøy med fotballen tilbyr vi også en arena for deg på G19 Rekrutt. Her vil du kunne trene 1-3 ganger i uka og spille på et lag som vil delta i breddeserien. Trener rundt dette laget vil være Dennis Dahl. Spillere som har en fin utvikling og ønsker seg mer vil bli fulgt opp tett og veien til G19 Elite skal være kort.

Første trening for G19 Elite er mandag 3. januar kl. 18.30.
Første trening for G19 Rekrutt er tirsdag 4. januar kl. 20.00.
Har du ambisjoner om spill på G19 Elite møter du opp mandag.

Ønsker du å være med på et slikt prosjekt, eller er nysgjerrig på å høre mer? Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat!

Kontaktinfo:

Jens Anders Berg
Sportslig leder
995 42 757

Chris Dior Kabashi
Teamleder G19 Elite
450 68 721

Tore Borgersen
Oppmann G19 Rekrutt
907 20 574

Dennis Dahl
Trener G19 Rekrutt
909 74 677

Jacob Berg
Assistenttrener A-lag og spillerutvikler
954 93 799

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle