Engebretsen: – God sjanse for en cupskrell!

Råde-spiller Mathias Engebretsen jubler over oppsettet for den første runden i cupen. Der får han nemlig et møte med gamleklubben Kvik Halden – og han har tro på en «cupbombe» i idrettsparken.

I fjor var det eliteserielaget Vålerenga som kom på besøk i norgesmesterskapet, noe som skapte en skikkelig cupfest i Råde. Tirsdag formiddag offentliggjorde Norges Fotballforbund kampene for den første runden i cupen i år og der ble Råde satt opp mot 2. divisjonslaget Kvik Halden.

Både Mathias Engebretsen, Deni Hasanagic, Alexander Zoulakis og Thomas Skjødt Johansen har en fortid i klubben og de to førstnevnte gleder seg stort.

– Det ble et drømmeoppsett for meg. Det blir kult å møte gamleklubben og jeg føler at der er en god sjanse for en cupskrell. Vi skal gi de god kamp, sier Engebretsen.

Deni Hasanagic øyner nå 2. runde i cupen, noe som vil bety mye både sportslig og økonomisk for Råde IL Fotball.

– Vi ønsket oss et slikt oppsett, for vi har større muligheter til å gå videre til 2. runde nå. I motsetning til når vi møter lag fra Eliteserien. Men Kvik Halden er fortsatt to divisjoner over oss og har noen enere i hvert ledd. Vi har en god del spillere med fortid i Kvik og vi vet hva vi møter. Vi skal forberede oss godt for å prøve å komme til 2. runde i år. Dette gleder vi oss til, sier Hasanagic.

I fjor ble det cupexit i første runde for Råde, men det ble kun et 0-1-tap for Vålerenga. Det samme ble det året før da FFK kom på besøk. Da måtte gjestene fra Plankebyen ha ekstraomganger for å score mot Råde.

I 2024 håper vi å ta flere steg på veien mot Ullevaal!

Kampen mot Kvik Halden spilles i Råde Idrettspark onsdag 10. april.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle