Råde Graveservice øker bidraget til Råde IL Fotball

Råde Graveservice har vært en viktig bidragsyter i Råde IL Fotball i flere år og nå har de valgt å øke bidraget til klubben. Det er ikke uten grunn.

– Vi har samarbeidet i snart 30 år og det har fungert utrolig bra hele veien, skryter Terje Andersen, som har vært daglig leder i Råde Graveservice i en årrekke.

Han vet derfor godt hva han snakker om.

– Det som er spesielt med Råde IL Fotball er at de får til enormt mye i et så lite område. Det er utrolig at de klarer å ligge så tett oppimot eliten som de gjør. Det er ikke mange klubber i Norge som får til dette. Én av grunnene til suksessen tror jeg er dugnadsånden, for den er imponerende. Spesielt pensjonistgjengen, som bygger, maler og vedlikeholder anlegget året rundt, sier Terje med et smil.

I 2014-sesongen tar Råde Graveservice plass på herrelagets drakt og blir godt synlige på IPOA Champions Cup til høsten. Tidligere år har den lokale bedriften også bidratt i en rekke andre småprosjekter, så dette samarbeidet er virkelig uvurdelig.

Markedssjef i Råde IL Fotball, Morten Skagevang, er svært takknemlig for det Terje Andersen og co. gjør for fotballgruppa.

– Det er alltid trivelig å ringe Terje og det er utrolig stas at de øker bidraget sitt. Det er ekstra hyggelig for oss at både herre- og damelagsdrakta har lokale sponsorer i 2024. Det kommer veldig fint fram, forteller Skagevang, som også synes det er viktig å få fram Råde Graveservice som har en solid suksesshistorie å vise til.

Den lokale bedriften har snart holdt det gående i hele 70 år og er et av kommunens største selskaper med cirka 105 ansatte. De ligger fint plassert langs E6 og har kort vei til byene rundt, noe som gjort det gunstig å drive i kommunen helt siden 50-tallet. Og det er ingen tvil om at framtiden ser lys ut.

Råde Graveservice har mange prosjekter planlagt for de kommende årene, og Andersen trekker fram spesielt ett prosjekt som kommer til å bli godt synlig lokalt.

– Vi har fått inn i arealplanen til kommunen at vi skal bygge rundt 80 boenheter på Tomb. Det blir et prosjekt med ulike bygg som eneboliger, rekkehus og så videre. Vi starter reguleringen rett etter påske og setter forhåpentlig spaden i jorda i 2026 eller 2027. Her kan man få seg en bolig med kort vei til sjøen og naturen, og ikke minst jernbanen og Karlshus. Dette blir et utrolig spennende prosjekt, avrunder Terje Andersen.

Vi i Råde IL Fotball ser fram til samarbeidet i 2024 og gleder oss til alle prosjektene som venter!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle