Råde-herrene er videre i cupen!

(Råde-Kvik Halden 2-0) Onsdag kveld ble cupdrømmen oppfylt. Herrelaget vartet opp med en flott kamp mot en knallsterk motstander og gikk seirende av banen. Dermed fortsetter cupeventyret i idrettsparken.

Kvik Halden var favoritt før matchen – rett og slett fordi de spiller i to divisjoner over Råde i seriesystemet. Men trua var på plass, for det er ingen tvil om at rødtrøyene holder et meget høyt nivå på sitt beste.

Supportergjengen Rådebanden var også på plass og skapte super stemning på tribunen. Og på banen gjorde spillerne jobben.

Etter en 1. omgang hvor Råde skapte mest og hadde mye av initiativet, var det Kvik som overtok styringen etter hvilen. Men de lyktes ikke med å finne nettmaskene. Det skulle dermed hjemmelaget gjøre.

Råde fikk straffe 12 minutter før slutt og Simen Kind Mikalsen var tryggheten selv fra krittmerket. I det 89. minutt punkterte Alexander Zoulakis kampen med sin 2-0-scoring og sendte Råde videre til 2. runde.

– Vi visste at det var gode muligheter for oss i denne kampen og det var deilig å innfri. Vi var fullt fokusert og vi vant fortjent, sa Mikalsen med et bredt glis etter kampslutt.

Første runde i cupen er ikke ferdigspilt, for det er fortsatt noen matcher som skal spilles torsdag kveld. Dermed er det uvisst hvem Råde møter i 2. runde. VI oppdaterer så fort vi vet noe mer!

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle