MFK kommer på besøk i cupen

Fredag kom oppsettet for 2. runde i cupen og vårt herrelag ble satt opp mot Moss FK fra OBOS-ligaen. Dette blir et herlig lokaloppgjør med forhåpentlig oppimot 1500 tilskuere på tribunen.

Råde vartet opp med en fantastisk forestilling mot 2. divisjonslaget Kvik Halden onsdag kveld – en match som hjemmelaget vant 2-0. Neste motstander blir enda tøffere, men ingenting er umulig i cupen. Kanskje enda en «cupbombe» smeller i idrettsparken om et par uker?

Moss FK rykket opp til OBOS-ligaen i 2022 og fornyet plassen i fjor. I årets første cuprunde møtte dem Sprint og vant 3-0 på Bellevue. I klubbens første seriekamp mot Lyn i år ble Melløs stadion nesten utsolgt med over 3000 innenfor portene. Vi håper at dette blir tilfellet også i cupen i idrettsparken.

Vi håper på en folkefest med Rådebanden og Kråkevingen på tribunen, og at våre herrer gir «Kællane» fra Moss skikkelig kamp. Dette blir en fest, noe daglig leder i Råde IL Knut Erik Berg er superklar for.

– Jeg tror dette er en kamp som kommer til å trekke en del folk og jeg håper at MFK får med seg noen positive resultater før den tid, slik at det er mye optimisme. Vi skal gire opp til kampen og skape en skikkelig folkefest. Det er lenge siden vi har møttes, for vi må faktisk tilbake til 80-tallet siden sist det skjedde. Da var det Råde som vant, så vi får håpe at undrenes tid ikke er forbi, forteller han med et smil.

Billettene legges ut om kort tid!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle