Billettsalget til cupkampen har åpnet

Det er klart for en ny cupfest i Råde Idrettspark. Onsdag 24. april kommer Moss FK på besøk for å kjempe om en plass i 3. runde.

Da er duket for en utrolig artig cupkamp i idrettsparken, nemlig Råde mot Moss Fotballklubb. Rødtrøyene senket Kvik Halden i den første cuprunden, noe som kan sies å være en aldri så liten cupbombe, mens MFK vant oppskriftsmessig borte mot Sprint.

At vi i Råde har klart å komme oss til 2. runde er utrolig moro i seg selv, men vi har ingen planer om å gi oss her. MFK spiller tre divisjoner over oss, men cup er cup og vårt herrelag skal gi alt i sin makt for å sørge for en ny cupbombe på eget kunstgress.

KJØP BILLETTER HER!

Vi skal stelle i stand til en stor fotballfest og håper at du vil være med. Målet er 1500 på tribunen, hvor den unge og lovende Rådebanden skal få testet seg mot de rutinerte supporterne i Kråkevingen. Dette blir gøy!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle