Omar vil senke gamleklubben MFK: – Råde skal videre i cupen!

Omar Fonstad El Ghaouti er én av flere Råde-spillere som har en fortid i MFK-drakta. Men til tross for at han har et godt forhold til klubben, har han ingen planer om å gjøre det enkelt for «Kællane» i idrettsparken.

– Det blir selvfølgelig spesielt å møte en klubb jeg er glad i – og særlig når det blir derby og cup i tillegg. Jeg har scoret mange mål i MFK-trøya, så det er en klubb som betyr mye for meg, sier Ghaouti og fortsetter:

– Jeg har møtt Moss i ligasammenheng med blant andre Bryne og Alta, men det blir litt annerledes nå som det er senere i karrieren og flere divisjoner forskjell hva gjelder nivå på liga. Jeg gleder meg også til å se gjengen i Kråkevingen med blant andre «Hjælmen» i spissen. Vi har alltid hatt et fint forhold, så det blir moro, fortsetter Råde-spissen.

HØR UKENS UTGAVE AV RÅDEPODDEN HER!

Men når det er sagt, og det blir fokus på selve kampen, er den rutinerte angrepsspilleren klinkende klar:

– Det er ingen tvil om hva vi ønsker med denne kampen. Vi vil gå videre og har stor tro på oss selv her hjemme i idrettsparken. Vi har tenkt å gi MFK kamp hele veien, presiserer han.

En annen spiller som har flere år bak seg på Melløs, er midtstopper Aleksander Bjørnvåg. Han vet at matchen kommer til å bli tøff, men ser på ingen måte bort fra at en ny cupbombe kan smelle onsdag kveld.

– Det blir gøy å møte Moss i cupen. Selv om det er få gjenværende fra min tid der, er det fortsatt noen kjente fjes. Moss bør normalt sett vinne denne kampen 10 av 10 ganger, men som vi alle vet, kan cupen være full av overraskelser. Det er nettopp i slike øyeblikk, der David slår Goliat, at cupen viser sin sjarm. Vi skal være godt forberedt og klare til å gi alt, og håper virkelig å kunne skape en ny cupbombe, sier han med et smil.

Kampstart er 18:00 onsdag 24. april.

Kampen spilles i Råde Idrettspark og billetter kan du kjøpe her.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle