Råde senket MFK: Nå fortsetter cupeventyret i idrettsparken!

(Råde-Moss FK 2-1) Mossingene tok ledelsen, men Råde slo tilbake og snudde kampen. Dermed sørget de rødkledde for nok en cupbombe i norsk fotball. Neste motstander blir enten Hønefoss eller Sarpsborg 08.

MFK var klare favoritter før kveldens cuprunde, ettersom de spiller hele tre divisjoner over Råde. Men cup er cup og Råde-gutta ga jernet.

Til tross for at Thomas Klemetsen Jakobsen sendte MFK tidlig i føringen, holdt hjemmelaget motet oppe. Det sto 0-1 til pause, men i 2. omgang lyktes vertene foran mål. Først scoret Rinor Topallaj og mot slutten sørget samme mann for å skape straffespark.

Simen Kind Mikalsen bommet fra krittmerket, men satte returen i nettet. Det sto dermed 2-1 og resultatet sto seg ut matchen. Dermed sikret Råde seg en plass i den 3. runden i Norgesmesterskapet. Det er noen år siden sist.

Daglig leder Knut Erik Berg var strålende fornøyd etter oppgjøret.

– Det var en kjempebra match fra vår side. Veldig hyggelig med over 1000 tilskuere på tribunen også, og to supportergjenger som virkelig leverte. Dette var moro, sa han.

Det blir enten Hønefoss eller Sarpsborg 08 i den 3. runden som spilles onsdag neste uke. Ettersom Råde er det eneste 4. divisjonslaget igjen i cupen, er rødtrøyene sikret hjemmekamp.

– Både Hønefoss og Sarpsborg 08 er to gode lag, men vi skal lage fotballfest uansett hvem av dem vi møter. De kommende dagene blir travle her i idrettsparken, avrundet Berg med et smil.

Oppgjøret mellom Hønefoss og Sarpsborg 08 spilles torsdag kveld.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle