Imponerende hjemmeseier mot et sterkt Kvik-lag

(Råde-Kvik Halden II 5-1) Man har blitt vant til solide seirer i idrettsparken i år, men noen storseier hadde man ikke sett for seg mot Kvik Halden II, som er et av topplagene i avdelingen. Men A-laget viste hva som bor i dem og klinket til med et nytt sterkt resultat.

Mandag kveld kom Kvik-rekruttene på besøk og de stilte med flere rutinerte spillere med god erfaring fra PostNord-ligaen (2. divisjon). Men det holdt ikke mot Rådes mannskap.

Halvveis sto det 2-1 til Råde, etter scoringer av Tobias Guttulsrød og Kastriot Murseli. Etter hvilen ble det mer jubel. Da sørget Maikel Nieves, Simen Kind Mikalsen og Peder Nomell for å sikre sluttresultatet 5-1. Det betyr tre nye poeng til Råde i opprykksjakten og en luke på hele 13 (!) poeng på tabelltopp.

På toppen av det hele troner Råde øverst med to spillere på toppscorerlista. Simen Kind Mikalsen med 14 mål og Maikel Nieves med 13.

Råde IL Fotballs leder, Knut Erik Berg, er selvsagt storfornøyd med situasjonen de nå er i og skryter stort av det laget leverte mandag kveld.

– Vi ble veldig glade da vi så at Kvik Halden II skulle stille såpass sterkt, da visste vi at vi kom til å få skikkelig motstand. Det gjorde vi også i 1. omgang, for da var de periodevis gode, spesielt framover i banen. Men etter pausen tok vi over og styrte kampen. Vi presterte en veldig god kamp og dette ga selvtillit til hele gjengen. Alle de som kom innpå i 2. omgang leverte også solid, så dette var moro. Nå er vi gode, smiler Berg.

Se tabellen og kampfakta her.

Til lørdag er det kamp mot Østsiden – en match som også kommer til å bli krevende.

– Nå er det bare å nullstille og forberede oss på best mulig vis, avrunder Knut Erik Berg.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle