Påmeldingsfristen nærmer seg for årets fotballfest

Det er i underkant av fire uker til IPOA Champions Cup sparkes igang i Råde og nå er det ikke lenge til påmeldingsfristen går ut. Nesten 100 lag er påmeldt, men det er fortsatt plass til flere!

I fjor ble cupen arrangert med begrensninger, da koronarestriksjonene førte til at vi måtte ha kohorter. Men slik er det ikke nå. Endelig kan vi arrangere IPOA Champions Cup slik som den skal være.

– Det er så gøy! Nesten 100 lag er også påmeldt, så flere av klassene begynner å fylle seg opp, forteller Morten Skagevang, som er markedsansvarlig i Råde IL Fotball.

TRYKK HER FOR PÅMELDING TIL IPOA CHAMPIONS CUP

Selv om det drar seg mot tresifret antall lag, understreker Skagevang at det fortsatt er plass til flere i cupen som går av stabelen 3. og 4. september.

– Her er det ledige plasser, men her er det viktig å melde seg på fortløpende. Neste uke trekker vi også Team IPOA – som trekkes tilfeldig blant de påmeldte lagene. Dette laget får eget draktsett og blir fulgt av et filmteam både før og under turneringen. I tillegg blir laget trent av spillere og trenere fra Sarpsborg 08 sitt A-lag. Disse blir også med på turneringsdagen som lagledere, forteller Skagevang videre.

Dette ligger med andre ord an til å bli en skikkelig fotballfest!

Kampdagene er for øvrig lagt opp slik:

Lørdag 3. september

6 – 7 åringer spiller 3’er fotball 2 x 10 minutter (5 min pause)

8 – 9 åringer spiller 5’er fotball 1 x 25 minutter

Søndag 4. september

10 – 11 åringer spiller 7’er fotball 1 x 35 minutter

12 – 13 åringer spiller 9’er fotball 1 x 35 minutter 

Velkommen til Råde Idrettspark!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle