Målene rant inn for Råde

(Sparta Sarpsborg-Råde 0-8) Det ble nok en artig opplevelse for A-lagsherrene lørdag ettermiddag. Det ble et realt målshow i Sarpsborg.

Gjestene fra Råde fikk det til å stemme rimelig bra. Allerede etter 45 minutter spilt hadde rødtrøyene scoret seks ganger, så utgangspunktet for 2. omgang kunne knapt vært bedre. Etter hvilen ble det en del bytter og Råde scoret to nye mål. Det endte til slutt med en sterk åttemålsseier, hvor Albion Latifi (2), Maikel Nieves (2), Tobias Guttulsrød (1), Kastriot Murseli, Halvor Langvik Mathisen og debutant Peder Nomell (1) havnet på scoringslista.

Råde IL Fotball-leder Knut Erik Berg var naturligvis godt fornøyd med det som skjedde på banen.

– Vi hadde fem store sjanser før vi scoret, men da vi først lyktes foran mål, løsnet det veldig. Uttellingen har virkelig tatt seg opp nå og spesielt 1.-omgangen var veldig bra. Seks forskjellige målscorere, mange fine scoringer og tre nye poeng. Veldig bra, smiler Berg.