Duket for tøff bortekamp for A-laget

Klokken 15:00 skal A-laget i aksjon borte mot Sparta Sarpsborg – et oppgjør som absolutt kan bli krevende. Her skal man ikke kimse av tabellplasseringen.

Den første kampen i høstsesongen endte med en suveren 7-0-seier over Greåker i Råde Idrettspark forrige helg. Moroa håper vi selvfølgelig fortsetter i dag, selv om man på ingen måte skal ta noe forgitt. Sparta Sarpsborg ligger på en 8. plass på tabellen, men er et av de beste defensive lagene i avdelingen. De har kun sluppet inn 18 mål på 13 kamper, noe som er tredje best i Amedialigaen. Sparta-keeper Thomas Skjelin har solid erfaring fra PostNord-ligaen med Moss FK og har ikke minst voktet buret i Råde tidligere. Det kan bli et hyggelig gjensyn.

Se tabellen her.

På en annen side er Råde det laget som har scoret flest og sluppet inn færrest. Laget scorer i snitt 3,5 mål per kamp, så her er det all grunn til å håpe på nok en opptur.

Råde har også flere nysignerte spillere som antagelig får vist seg fram i ettermiddagens match.

Spillerne setter pris på all støtte fra tribunen, så ta gjerne turen til Spartabanen for å heie fram gutta. Vi satser på en ny seier og et nytt steg mot opprykk i ettermiddag!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle