Perfekt start for U23-laget

(Råde U23-Begby 8-0) Mandagens 5. divisjonskamp ble virkelig et fyrverkeri av en match. En heltent spillertropp kjørte på fra start til slutt og ga seg ikke før det sto 8-0 på måltavla. En perfekt start for den nye U23-satsingen!

Råde har vel å merke hatt et rekruttlag i denne divisjonen gjennom hele sesongen så langt, men etter sommeren har laget heller blitt gjort om til et U23-lag. Rett og slett for at spillerne skal kunne satse lenger.

LES MER: Satser stort med eget U23-lag i Råde

Mandag skulle altså Råde U23 i aksjon for første gang – i alle fall under nytt navn. Gutta vartet opp med flott fotball og ledet 2-0 etter en solid 1. omgang. Etter hvilen ble det hele seks nye mål og en suveren seier til slutt. Markus Andersen og Halvor Langvik Mathisen scoret fire mål hver seg.

– Det var utrolig moro å se dynamikken mellom spillerne fra A-troppen og juniorene. Her var det mye veiledning hele veien, skryter teamleder Chris Dior Kabashi og fortsetter:

– Hele laget holdt seg til kampplanen og alle spillerne tok eierskap til den. Alt stemte så bra. Gutta hadde troen på vårt spill og kjørte på hele veien. De vartet opp med det ene gode angrepet etter det andre, smiler han.

For resultatet er én ting. En annen ting er utvikling – og det er nettopp det som trigger Kabashi og resten av trenerteamet. Dagens tropp hadde en snittalder på under 20 år, noe som er svært gledelig.

– På dette U23-laget er vi jo først og fremst opptatt av utvikling, så vi er ikke så resultatorientert. Vi har en gruppe som er utrolig opptatt av prestasjonene, avrunder han.

Se tabellen her.

Neste kamp for Råde U23 er borte mot Spydeberg 8. august. Da får vi se om gutta klarer å gjenskape noe av det som ble levert i Råde Idrettspark mandag kveld.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle