Drømmestart på høstsesongen

(Råde-Greåker 7-0) Man kunne knapt bedt om en bedre start på andre del av sesongen i Amedialigaen. Råde-herrene åpnet med storseier på hjemmebane.

Hjemmelaget var favoritter før kampen i Råde Idrettspark, men likevel skulle man ikke kimse av oppgaven som ventet. Et tent Greåker-lag kom på besøk, men nok en gang leverte de rødkledde en supermatch.

Det sto 3-0 til pause og vertene økte med fire nye mål etter hvilen. Maikel Nieves scoret hattrick, mens Besfort Shala, Kastriot Murseli og Simen Kind Mikalsen scoret ett hver. I tillegg ble det ett selvmål. Sisteskansen Marcus Fisker fikk også sin debut og det samme gjorde nysignerte Fredrik Stokke, som begge ble byttet inn i 2. omgang. Totalt sett en god kamp fra Råde-herrene, selv om uttellingen kunne vært bedre i løpet av de første 45 minuttene.

Les kampfakta her.

– Vi burde ledet mer etter 1. omgang, for vi brant mange sjanser. Men det ble mange pene mål og gutta leverte en god omgang. Vi fikk til mye av det vi har trent på, sier Råde IL Fotball-leder Knut Erik Berg etter matchen.

Se tabellen her.

Om en drøy uke venter en ny kamp i Amedialigaen. Sparta Sarpsborg er motstander på bortebane. Det blir tøft.

– Vi skal trene godt til uka, for det oppgjøret blir krevende. Til mandag er også de fleste tilbake på treningsfeltet hos oss, så det blir bra. Vi gleder oss til en ny kamp i ligaen, avrunder Berg, som også gleder seg over en suveren målforskjell på hele 49-6.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle