Nå er A-lagsherrene superklare for høstsesongen

Sommerferien er over for A-laget og nå fortsetter opprykksjakten for fullt. I morgen (lørdag) er det klart for første test.

Hele 12 seirer på 13 kamper sier det meste om vårsesongen, hvor A-laget scoret 42 mål og kun slapp inn 6. Den første delen av sesongen ble med andre ord en stor suksess og luken ned til 2. plass på tabellen er i skrivende stund på 7 poeng.

I morgen skal mannskapet i aksjon igjen. Greåker er første motstander i høstsesongen og Råde må tåle favorittstempelet. Men Råde-kaptein Simen Kind Mikalsen tar ingenting forgitt.

– Vi tenker ikke noe særlig på hvem som har favorittstempel og ikke, for å være ærlig. Vi skal utvikle oss videre og forhåpentligvis gjøre en god prestasjon, presiserer Mikalsen, som kun ser fram til å komme i gang igjen:

– Vi gleder oss masse til høstsesongen. Vi har et godt utgangspunkt og med gode forsterkninger inn vil dette bidra til å løfte gruppa ytterligere. På vegne av spillergruppen må vi også takke Oscar Fritzner og Christopher Hjelkrem som har bidratt masse i vårsesongen, fortsetter han.

A-laget startet opp igjen med treninger sist mandag og Råde-kapteinen synes det har sett bra ut.

– Treningene har vært gode denne uka og jeg regner med at de nye blir fort kjent med hvordan vi vil spille. Bare å bygge videre på de relasjonene vi har innad i laget, avrunder han.

Kampstart mot Greåker er klokken 16:00 i Råde Idrettspark. Velkommen!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle