Cupeventyret stoppet i semifinalen

(G14, semifinale: Råde-Fjellhamar 1-2) Det ble et knepent tap i semifinalen i B-sluttspillet og dermed er cupmoroa over for Råde for denne gang.

G14-laget var det eneste gjenværende Råde-laget i Dana Cup fredag. Først gikk de seirende ut av 8. delsfinalen mot finske BK-46 (4-1) og slo deretter ut Melhus IL i kvartfinalen (2-1). Så var det klart for semifinale. Dessverre ble det et knepent 1-2-tap mot Fjellhamar.

Men uansett: Innsatsen til 14-åringene skal virkelig roses – og det samme gjelder de tre andre Råde-lagene som leverte en super turnering.

G17- og juniorlaget kom seg til selveste A-sluttspillet og røk ut i 16. delsfinalen. Det samme gjorde G16 i B-sluttspillet.

Ved siden av gode sportslige prestasjoner, ble det også fantastiske opplevelser i Danmark. Nå setter vi kursen hjemover og er klare for en superspennende høstsesong.

Takk for oss, Dana Cup!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle