Lørdag fortsetter opprykksjakten i Råde

Forrige helg økte forspranget på tabelltopp for serieleder Råde, men høstsesongen er bare så vidt i gang. Lørdag venter en ny, krevende oppgave i Amedialigaen.

Råde-herrene har fått en god start på sesongen med full poengpott og 9-2 i målforskjell på de to første kampene i høst. Først ble det en 4-2-seier hjemme mot Sarpsborg FK, før det deretter ble en knallsterk 5-0-seier borte mot Ås.

I forrige uke avga også serietoer Drøbak-Frogn poeng hjemme mot Sparta Sarpsborg (2-2), så Råde leder i skrivende stund tabellen med 4 poeng.

Se tabellen her.

Det lover godt, men det blir for all del ingen hvilepute i ukene som kommer.

– Vi må ha fokus på én og én kamp, for alle mobiliserer ekstra når de skal møte oss. Men akkurat nå har vi en veldig sterk spillergruppe, sier fotballgruppas leder Knut Erik Berg, som er storfornøyd med situasjonen i klubben nå:

– Så å si alle er tilbake fra skade – en situasjonen som har forandret seg veldig siden våren. Det er første gang på lenge. Det er bredde i troppen og en veldig god stemning i spillergruppa, fortsetter han.

Gnisten er det med andre ord ingenting å si på før lørdagens møte med Borgen i idrettsparken. Da er det kun tre nye poeng som gjelder, men de kommer ikke gratis.

– Borgen er alltid vanskelig å møte. Det er et fysisk lag som vi tar på høyeste alvor, avrunder Berg.

Kampstart er 15:00 i Råde Idrettspark lørdag 26. august. Drøbak-Frogn møter for øvrig Askim på bortebane i kveld. Det blir også en interessant match, sett med Råde-øyne.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle