Vartet opp med målfest mot Ås

(Ås-Råde 0-5) Råde-herrene leverte virkelig varene i fredagens bortekamp mot Ås – et hjemmelag som ikke hadde sluppet inn mer enn 3 mål på hjemmebane denne sesongen. Men det var før møtet med rødtrøyene fra bygda.

– Det var stor forskjell på lagene i kveld. Vi var gode på dødballer og kunne scoret flere mål. Men det er uansett solid å vinne 5-0 borte mot Ås. Vi fikk dermed styrket målforskjellen vår og tatt et nytt steg i riktig retning, sier fotballgruppas leder Knut Erik Berg.

Ås fikk riktig nok et straffespark i kampen, men forsøket ble reddet av Daniel Ravneng. Råde måtte for øvrig klare seg uten spillere som Maikel Nieves, Julius Adaramola og Chinoso Agu i kveldens oppgjør.

– Det viser at vi har bra bredde i troppen. De som kom inn gjorde en god jobb, avrunder Berg.

Målene ble scoret av Simen Kind Mikalsen (2), Agron Novolani, Fredrik Stokke og Deni Hasanagic.

Råde står nå med 43 poeng på 12 kamper, og leder fortsatt Amedialigaen. Men Drøbak/Frogn er ikke langt bak, så her er ingenting avgjort.

Se tabellen her.

Neste kamp for Råde er hjemme mot Borgen 26. august.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle