– Nå må vi tilbake på vinnersporet!

(Moss II-Råde 4-1) Det ble en tøff kamp mot MFK-rekruttene mandag kveld, og det endte dessverre med årets tredje tap for A-laget vårt.

MFKs rekruttlag stilte med flere spillere med erfaring fra PostNord-ligaen og dette mannskapet vartet opp med en god match på eget kunstgress. Men det var Råde som startet best og tok ledelsen i matchen på et tidlig tidspunkt.

Allerede etter ett og et halvt minutt sørget Fredrik Stokke for 0-1 og det så ut til å bli starten på en ny jubelkveld. Men så snudde det etter hvert. MFK scoret to ganger før pause og doblet i 2. omgang. Dermed ble alle poengene værende igjen på Melløs.

– Vi må sette sjansene våre hvis vi skal klare å vinne slike kamper, sier Råde IL Fotball-leder Knut Erik Berg etter oppgjøret.

– Vi møtte et veldig bra mosselag med mye vilje, og det kunne se ut som de ville mer enn oss i kveld. Men vi hadde mange sjanser i 2. omgang, så resultatet kunne vært annerledes dersom vi hadde puttet. Dette må vi bare lære av, fortsetter han.

Se tabellen her.

Men nå er det bare rette blikket videre og få en god treningsuke før helgens match mot Drøbak-Frogn i Råde Idrettspark. Etter en litt krevende periode, med «kun» tre poeng på tre kamper, er det antagelig en ekstremt vinnerlysten Råde-gjeng som entrer matta lørdag ettermiddag.

– Nå skal vi lade opp til Drøbak-kampen. Vi har ikke hatt de gode opplevelsene på en stund, så vi må være skjerpet til lørdag. Vi må steppe opp nå og komme tilbake på vinnersporet, avrunder Berg.

Likevel skal situasjonen på ingen måte svartmales. Råde ligger fortsatt på topp på tabellen og har en luke på hele 9 poeng, riktig nok med én kamp mer spilt. Det ser fortsatt veldig lyst ut med tanke på en opprykkskvalifisering, selv om man naturligvis ikke skal ta noe forgitt.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle