– Vi må være mer effektive til helgen!

Forrige kamp borte mot Østsiden gikk ikke helt som planlagt, da det endte med et 1-0-tap. Men det er ingen krisestemning i laget – tvert imot. Råde er fortsatt overlegen serieleder og det er en heltent spillergruppe som tar imot Borgen på lørdag.

Det skjedde litt av hvert i forrige kamp, men for Råde-kaptein Simen Kind Mikalsen er det viktig å kun fokusere på det sportslige og lære av det som skjedde.

– Vi møtte et godt organisert Østsiden-lag som spilte meget godt defensivt. Det førte til at vi stanget og stanget gjennom matchen. Uheldigvis for oss mistet vi også Maikel Nieves og Peder Nomell med skader som gjorde det enda vanskeligere. Dette var et surt tap for oss, sier Mikalsen og fortsetter:

– Den kommende kampen mot Borgen kan fort by på den samme utfordringen. Borgen la lavt og kompakt i forrige møte, så det overrasker ikke dersom de kjører samme taktikk. Vi må i hvert fall være mye mer effektive fremover, det er helt sikkert, presiserer han.

Se tabellen her.

Råde ligger i skrivende stund på 1. plass på tabellen med en luke på hele ti poeng ned til Kvik Halden II på 2. plass. Det har blitt 15 seirer og kun to tap, så det er ingen grunn til å henge med hodet.

– Humøret i gruppa er det ikke noe å si på. Selv med tap nå sist, er det en sulten gjeng med god selvtillit som skal gå ut på matta på lørdag, smiler Mikalsen.

Kampstart mot Borgen er klokken 15:00 i Råde Idrettspark. Hjertelig velkommen!

PS: Begge tapene i år har kommet på bortebane. Hjemme i idrettsparken har det blitt full poengpott og en positiv målforskjell på 41-4, så sjansen for seier er rimelig stor til lørdag!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle