Netan Sansara takker for seg i Råde

Etter nesten tre år i administrasjonen i Råde IL Fotball, har Netan Sansara fått seg ny jobb. Men han blir ikke helt borte fra idrettsparken av den grunn.

– Jeg avslutter i stillingen min etter Champions Cup til høsten, men jeg fortsetter som spiller i klubben, sier Sansara, som synes det er vemodig å si fra seg jobben i Råde:

– Jeg må først og fremst få takke Jens og Knut Erik Berg for muligheten de ga meg for nesten tre år siden. Jeg fikk muligheten til å jobbe i administrasjonen etter at jeg var ferdig i toppfotballen, noe som jeg har lært ekstremt mye av. Nå har jeg en kompetanse som gjør at jeg føler meg klar til å ta det neste steget. Men det er vemodig og jeg kommer til å savne folkene her, fortsetter den blide midtstopperen, som blant annet har vært svært delaktig i suksessen med «Champions cup» og «Alle jenter på banen».

Nå venter en ny jobb i Fredrikstad FK. Der trer han inn som samfunnsansvarlig til høsten. Råde IL Fotball-leder Knut Erik Berg synes det er leit å miste Netan Sansara i administrasjonen, men har samtidig forståelse for valget – og er ikke minst glad for at Råde IL enda en gang har personer som er attraktive for større klubber.

– Vi bidro til at Netan kom i gang med arbeidslivet etter fotballkarrieren, og han har utviklet seg bra hele veien. Nå går han fra en 80 prosent stilling i Råde til en hundre prosent stilling i Fredrikstad. Vi skjønner at det er forlokkende og ønsker ham lykke til videre på ferden, sier Berg, som samtidig er glad for at Sansara fortsetter i to nye år på herrelaget.

Arbeidet med å finne en erstatter i administrasjonen er allerede i gang.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle