– Vi har bidratt til å sette Råde på kartet!

Torsdag kveld var det cupfest med over 1700 tilskuere i Råde Idrettspark og fredag morgen var det innspilling av ny podkast på klubbhuset. Fotballgruppas leder Knut Erik Berg la ikke skjul på hvor stolt han er av gjengen som gjorde cupkampen til et skikkelig høydepunkt.

– Vi har fått så mye god respons. Vi har bidratt til å sette Råde på kartet. Det er ingen tvil om at man er stolt av dette, sa Berg i podkasten, og skrøt stort av gjengen som gjorde det mulig:

– Vi har en fantastisk dugnadsgjeng og det er jeg evig takknemlig for. De er igjen og rydder etter arrangementet og har et strålende humør, sa han.

Hør podkasten her.

Til tross for at det ble tap, riktig nok knepent 0-1 mot Vålerenga, satt nok de fleste igjen med en herlig opplevelse. Og flere gode minner skal også skapes i idrettsparken om kort tid. Neste helg skal «Alle jenter på banen» arrangeres, noe som krever solid arbeidsinnsats. Med 350 lag og flere tusen mennesker kommer det til å bli et gedigent arrangement. Vi gleder oss!

Her kan du se bildene fra torsdagens cupfest:

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle