Råde har inngått et spennende samarbeid med Moss FK

Drømmen om å arrangere en eliteturnering skal endelig realiseres. Helgen 8. og 9. juni skal Råde og Moss Fotballklubb samarbeide om å skape et flott arrangement for landets fotballtalenter.

Det har vært god tone mellom MFK og Råde i lang tid, men ikke noe konkret samarbeid. Det blir derimot annerledes i 2024.

– Vi hadde et sonderingsmøte før jul og fulgte opp med et nytt møte i januar, hvor vi ble enige om å arrangere en eliteturnering. Sammen er vi rustet for å kunne gjennomføre dette, med fire baner på Melløs og fire baner her i Råde. Vi ønsker å invitere lag fra hele landet og tilby overnatting på begge steder, forteller Knut Erik Berg, som er leder i fotballgruppa i Råde IL.

Cupen blir for tre årskull – G14, G15 og G16. Det skal være 16 lag i hver pulje (årskull) og det skal være høy kvalitet på det sportslige.

– Håpet er å skape en cup hvor deltagerne får fantastiske opplevelser. Moss har i en stund hatt et ønske om å arrangere en slik turnering og vi har ønsket å utvikle oss med nye arrangementer. Dette passer derfor perfekt og det er positivt for Østfold-fotballen. Begge klubbene styrker omdømmet med dette, fortsetter Berg.

Også er det jo slik at eplet ikke faller langt fra stammen. Blant dem som har trukket i tråene er Jacob Berg, utviklingsansvarlig i Moss FK og sønn av Knut Erik.

– Jeg kjenner jo litt til Råde fra før, så dette kommer til å bli bra, sier han med et smil og fortsetter:

– Råde er utrolig dyktig på arrangementer og har rikelig med erfaring. I tillegg har vi i MFK veldig dyktige folk som har styrt ulike konsepter tidligere, så dette blir en god miks av mennesker. Det er også hyggelig å kunne tilby gode anlegg med skoler i nærheten, og ikke minst kort vei mellom anleggene. Dette blir en kompakt cup, avrunder Jacob Berg.

Så, det er i alle fall ingen tvil om at juni blir en fartsfylt juni-måned i Råde med «Alle jenter på banen», elitecup, Proffuka og fotballskole. Dette blir moro!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle