Rutinert 2. divisjonsspiller klar for Råde

Han har spilt over 200 kamper i PostNord-ligaen for Moss FK, Kvik Halden og Vindbjart. Nå er midtbanespilleren Mathias Engebretsen klar for Råde.

Den ballsikre 30-åringen har vært fast inventar hos Kvik Halden i PostNord-ligaen (2. divisjon) i år, og vært i klubben i store deler av karrieren. Men han har også vært i Sarpsborg 08, hvor han i 2011- og 2012-sesongen hadde flere innhopp i henholdsvis Eliteserien og OBOS-ligaen.

I tillegg bidro Engebretsen sterkt til at Moss Fotballklubb berget plassen i PostNord-ligaen i 2013, under ledelse av trener Arne Erlandsen.

Nå er midtbanegeneralen klar for å hjelpe Råde opp fra Amedialigaen.

– Råde har jo vunnet de fleste kampene de har stilt opp i, bortsett fra opprykkskvalifiserings-kampene. Det må vi gjøre noe med, sier nysigneringen og fortsetter:

– Jeg vet at det er mange gode spillere her og vi skal rykke opp i 2024. Råde er en klubb som driftes godt og jeg føler at dette er riktig å satse på.

Det er ingen tvil om at Mathias Engebretsen kommer til Råde med mye motivasjon og vilje, og er en type som går inn for å styre midtbanen i 2024.

– Jeg er en spiller som liker å ha ballen og som legger ned mange meter i løpet av kampene. Jeg er en god teknisk spiller som liker å styre spillet og bidra med målpoeng, sier han med et smil avslutningsvis.

Dersom du vil lese den imponerende statistikken hans, kan du gjøre det på forbundets sider.

Vi ønsker Mathias Velkommen til Råde!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle