Simen Kind Mikalsen: – Vi må fullføre prosjektet vi startet på!

Etter to gode år i Råde, hvor det blant annet har blitt to seriemesterskap, er rutinerte Simen Kind Mikalsen klar for å ta fatt på et nytt år i den rødhvite drakta.

Den tidligere eliteseriespilleren har blitt en svært sentral brikke på herrelaget. Han har vartet opp med flere titalls scoringer i løpet av to sesonger og hatt meget god innflytelse på laget. Han føyer seg nå inn i rekken av etablerte spillere som velger å kjøre på med en ny opprykksjakt i 2024.

– Jeg er helt sikker på at vi får et bra år. Jeg trives med spillerne og trenerne som er her, og Råde er et godt sportslig valg for meg. Det er mange gode spillere som ønsker å spille fin fotball. På papiret ser laget veldig sterkt ut for 2024, så jeg har god tro på at vi skal kunne utvikle oss til å bli en enda bedre versjon av oss selv, sier Mikalsen.

– Vi må fullføre prosjektet vi startet på, tilføyer han, og sikter selvfølgelig til opprykk fra Amedialigaen (4. divisjon).

Onsdag kveld signerte også toppscorer Deni Hasanagic ny kontrakt og stopperbautaen Netan Sansara forlenget sin avtale i forrige uke. I tillegg har en rekke andre solide spillere re-signert i november og desember, så det ser allerede meget lovende ut for 2024.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle