Deni takket nei til attraktive tilbud fra høyere divisjoner: – Opplevelsen i Råde ga mersmak!

– Det har vært ordentlig trøkk de siste ukene, men nå har jeg bestemt meg for å bli her!

Det sier angrepsspilleren Deni Hasanagic, som dunket inn 43 mål i Amedialigaen i løpet av 2023-sesongen. Det gikk naturligvis ikke ubemerket hen. Den målfarlige spissen legger ikke skjul på at han mottok mange henvendelser etter sesongslutt.

– Jeg fikk tilbud fra samme nivå og fra høyere divisjoner. Men her i Råde har jeg gode lagkompiser og trives veldig godt. Jeg vil være med på et nytt opprykksforsøk og er superklar for året som venter, sier Hasanagic.

I Råde Idrettspark er man ikke kjent for å gi opp heller – tvert imot. Til tross for at det ble tap i opprykkskvalifiseringen i 2022 og 2023, har Deni klokkertro på at denne gjengen skal klare å ta det store steget i 2024. For mobiliseringen er i full gang og signeringene går det unna med.

– Det har hatt mye å si for meg. Mange viktige brikker har kommet på plass og Råde har spedd på med noen nye tilskudd. I tillegg regner jeg med at det kommer til å komme flere gode signeringer i tiden som kommer og jeg tror vi kommer til å stille veldig sterkt kommende sesong, avrunder Hasanagic.

I forrige uke forlenget også Netan Sansara sin kontrakt med klubben og den podkasten kan du høre her.

Deni ble selvfølgelig toppscorer i Amedialigaen i år med sine 43 nettkjenninger, og det var hele 7 scoringer flere enn nummer 2 som var Niclas Sammen fra Drøbak-Frogn. Det blir interessant å se om denne fantastiske statistikken toppes i 2024!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle