Stopperbautaen Netan Sansara forlenger avtalen med Råde

Netan Sansara gir seg ikke før opprykket er sikret. Nå er han klar for sin fjerde sesong i Råde.

Den rutinerte forsvarsspilleren har vært en sentral og viktig brikke i Råde i mange år og det er ingen tvil om at denne re-signeringen er viktig for klubben. Fotballgruppas leder Knut Erik Berg er naturligvis strålende fornøyd med å ha spikret avtalen med 34-åringen.

Hør podkasten med Netan her!

– Netan har vært en av våre viktigste spillere de siste årene, og vi er glad og stolt over at han valgte Råde, til tross for at det var mange klubber som ønsket ham. Det er også hyggelig å se at verdiene her i klubben spiller en rolle for Netan og at han mener at det sportslige tilbudet er best her. Vi er veldig opptatt av å ha kontinuitet, og det har vi nå både på spiller- og trenersiden, forteller Berg.

Netan Sansata legger ikke skjul på at han er superklar for å ta nye tak i idrettsparken.

– Jeg gleder meg veldig, for jeg trives så godt her. Jeg ser fram til 2024-sesongen og da blir det en ny oppryksksjakt, sier Sansara, som ikke har noen planer om å legge skoene på hylla før Råde spiller i 3. divisjon:

– Jeg synes vi var klart best denne sesongen, men fotballen går ikke alltid slik man tror. Det var små marginer i år. Men opprykket er fortsatt et mål for meg – og det har det vært helt siden jeg kom til klubben i 2021. Vi skal være i 3. divisjon før seg er ferdig her. Det må jeg gjennomføre, sier han med et smil avslutningsvis.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle