Sjette strake seier i Amedialigaen

(Råde-Moss FK II 2-0) A-lagets seiersrekke blir større for hver uke som går. Lørdag leverte de nok en solid forestilling og sikret tre poeng hjemme mot Moss II.

Det er flere lag som kjemper i toppen i år, men Råde har fått et lite forsprang med seks strake seire. Men det er mange matcher igjen og det er små marginer som kommer til å skille i toppen i år. Uansett, starten på sesongen har vært veldig god og lørdag leverte de nok en god kamp hjemme mot Moss Fotballklubb sitt rekruttlag.

Besfort Shala og Tobias Guttulsrød scoret ett mål hver, samtidig som Råde holdt nullen. Dermed endte det med en komfortabel 2-0-seier.

Les kampfakta og se tabellen her.

– Vi møtte et bra mosselag som løp mye, så det var moro. Men vi hadde kontroll på det meste av kampen og tar med oss tre nye poeng. Men vi er fortsatt langt fra vårt beste. Vi har mer å gå på, forteller Råde IL Fotball-leder Knut Erik Berg, som nå retter fokuset mot onsdagens festaften i idrettsparken.

Da kommer selveste FFK på besøk klokken 18:00 i første cuprunde og vi gleder oss enormt!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle