Takk for cupfesten, Råde!

(Råde-Fredrikstad 0-1, etter ekstraomganger) Å holde selveste FFK til ekstraomganger i cupen, er en prestasjon i seg selv. Men da Råde-gutta først var så nære, var det naturligvis skuffende å gå tapende av banen. Men uansett: For en herlig aften som ble skapt blant over ett tusen fremmøtte!

FFK var store favoritter før oppgjøret, enkelt og greit fordi de spiller i OBOS-ligaen. Men et hardtkjempende Råde-lag gjorde det vrient for gjestene. Vertene holdt unna i hele 90 minutter og hadde faktisk en kjempesjanse i det 90. minutt. Men det ville seg ikke og det ble ekstraomganger.

Noen minutter ut i den første ekstraomgangen fikk gjestene straffespark og ballen ble satt i nettet. Dette ble også kampens eneste scoring og Fredrikstad gikk videre til 2. runde i cupen.

Råde-kaptein Simen Kind Mikalsen var naturligvis skuffet etter oppgjøret, men det var komplett umulig å ikke føle på en stolthet.

– Jeg er kjempestolt, selv om det var surt å ryke på et straffespark. Arrangementet rundt var fantastisk, så det var en flott dag i Råde, sa Mikalsen.

Råde-bygda viste seg altså nok en gang fra sin beste side. Over ett tusen mennesker i idrettsparken, i regnvær, sier det meste. Nå er det bare å se framover til nye seriekamper og fortsette de gode prestasjonene der. Neste match er til helgen borte mot Drøbak-Frogn.

Helt til slutt: Takk for en flott fotballaften!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle