Klart for ny toppkamp i Amedialigaen

Råde har vunnet seks strake kamper i serien, men lørdag venter en ny, tøff oppgave på bortebane. Drøbak/Frogn har fått en god start på sesongen og kan bli en «hard nøtt å knekke» lørdag ettermiddag.

Det er vært noen flotte uker for A-laget, selv om resultatene kanskje er litt bedre enn selve prestasjonene. Laget har ikke fått ut sitt fulle potensial – slik som de så å si gjorde i cupen tidligere i uken. Selv om det endte med et knepent tap mot FFK i ekstraomgangene i cupen, leverte spillerne en innsats som varmet hjemmepublikummet. Men nå er det altså serien som får det fulle fokuset.

Hvis gutta klarer å gjenskape noe av det som ble levert på onsdag, kommer lørdagens oppgjør til å bli en severdig kamp. Drøbak/Frogn har vunnet 5 av 6 kamper og ligger på 2. plass på tabellen, og har scoret hele 18 mål så langt.

Se tabellen her.

DFI er blant lagene som er tippet helt i toppen og lørdagens storkamp kan bety mye for årets utfall. Vi gleder oss og håper at så mange som mulig vil ta turen til «badebyen» og støtte oss i kampen om tre poeng.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle