Bli med på årets fotballskole i Råde!

Den første uken i skoleferien er aldri rolig her i idrettsparken. I likhet med tidligere, blir det selvfølgelig fotballskole!

Råde IL arrangerer Råde Fotballskole mandag til onsdag 20. – 22. juni. Fotballskolen er for alderen 6-12 år. Dette vil være en unik mulighet til å være sosial med andre fotballinteresserte i samme alder.

Meld deg på her!

Fotballskolen deles inn i alderstrinn, og vil trenes av dyktige trenere i Råde IL. Alle trenerne har trenerutdannelse fra Norges Fotballforbund, og består av dyktige trenere og unge lovende ungdommer som alle har trenerutdanning og erfaring fra fotballskoler og lignende arrangement. Råde ILs A-lagsspillere vil også delta på fotballskolen.

Vi ønsker også alle jenter, både de som spiller fotball til vanlig og de som ønsker å prøve, velkommen til fotballskolen. Vi vil ha egne grupper og trenere dedikert til dette.

I tillegg tilbyr vi keepertrenere med egne treninger for keepere. Det er derfor viktig at alle som ønsker å benytte seg av dette tilbudet under fotballskolen velger dette i skjema.

Fotballskolen starter kl. 09:00 og slutter kl. 15:00 alle dager.

Alle deltakere får trøye, fotball og drikkeflaske når de kommer.

Alle dager vil det bli servert sunn og god mat.

Pris for alle tre dagene er kr. 700,-

Påmeldingen vil være bindene.

Påmeldingsfris: t18.06.2022
Startdato20.06.2022
Sluttdato22.06.2022

For mer informasjon: Maikel Nieves, 902 62 846, maiki_nm@hotmail.com

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle