Råde er tilbake på tabelltopp!

(Råde-Lisleby 4-0) Hjemmelaget leverte en god match lørdag ettermiddag og sikret seg tre nye poeng på en meget overbevisende måte.

Etter sesongens første nederlag sist helg, borte mot Drøbak/Frogn, var det et sultent og meget vinnerlystent Råde-lag som viste seg i idrettsparken i dag. Simen Kind Mikalsen sikret Råde-ledelse i 1. omgang og etter hvilen sørget Tobias Guttulsrød, Antonio Nieves og Kastriot Murseli for å øke ledelsen til hele 4-0. Dette ble også sluttresultatet.

Samtidig som Råde vant, tapte Drøbak/Frogn i bortekampen mot Sarpsborg FK. Dermed er Råde tilbake på tabelltopp, med en luke på tre poeng.

Se tabellen her.

– Det var veldig deilig. En god match, sier Råde IL Fotball-leder Knut Erik Berg.

– Det var en stillingskrig det første kvarteret, men så tok vi over og burde vel egentlig scoret flere mål. Men uansett var det veldig moro å få ordentlig uttelling igjen. Det var slitne bein i den forrige seriekampen mot Drøbak/Frogn, ettersom vi nettopp hadde spilt cupkamp mot Fredrikstad. Men i dag var det virkelig uthvilte bein på banen, fortsetter Berg.

Når det gjelder tabellplasseringen, sier han følgende:

– Det er selvfølgelig moro å være tilbake på toppen av tabellen, men det spiller egentlig ingen rolle nå. Vi får telle opp til høsten. Nå skal vi ha fokus på å prestere på banen, avrunder han med et smil.

Neste Råde-kamp er borte mot Ås 6. juni.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle