Råde-herrene økte avstanden på tabelltoppen

(Ås-Råde 0-4) A-laget vartet opp med nok en imponerende forestilling mandag kveld og sørget for å øke luken på tabelltoppen i Amedialigaen.

Å møte Ås på bortebane er ingen enkel oppgave, men det meste gikk oppskriftsmessig for gjestene mandag kveld. Råde var påskrudd fra start og fikk også en tidlig scoring av Christopher Hjelkrem, som fant nettmaskene etter bare fem minutter spilt. Like før pause doblet Tobias Guttulsrød til 2-0, noe som også ble pauseresultatet.

Etter hvilen hadde Råde grei kontroll og Albion Latifi sørget for mer jubel med to nye scoringer. Det hele endte med en komfortabel 4-0-seier.

Se tabellen her.

Råde-leder Knut Erik Berg var selvfølgelig på plass i Ås og fulgte oppgjøret. Han følte at Råde-mannskapet hadde grei kontroll i stort sett hele matchen.

– Jeg følte meg aldri urolig, selv om 2-0-scoringen vår kom sent i 1. omgang. Men vi produserte mange sjanser og hadde brukbar uttelling. Vi hadde en ball i stanga og bommet på en straffe, så det kunne faktisk blitt flere scoringer, forteller Berg, som også skryter av Ås-spillernes innsats og løpsvilje i kampen.

Faktum er nå at Råde har en positiv målforskjell på 20-4, og har ikke sluppet inn mål i mer enn tre av ni kamper. Laget har en luke på fem poeng ned til 2.-plassen, noe som sier det meste om den sterke åpningen på sesongen i Amedialigaen (4. divisjon).

– Vi er veldig solide bakover og er vanskelige å score på. Det blir sjelden tap når vi slipper inn så få mål. Men nå må vi nullstille til neste kamp. Ikke se på tabellen, avrunder Knut Erik Berg med et smil.

Han har uken booket inn, i likhet med mange andre i Råde, med forberedelser til «Alle jenter på banen» i idrettsparken førstkommende helg. Da kommer nesten 300 jentelag til Råde for å spille cup, noe som er utrolig moro.

Rådes tropp i kampen mot Ås: Daniel Dehnes Ravneng, Jiress Suka Suka Kadiobo, Albion Latifi, Tobias Eugen Guttulsrød, Christopher Hjelkrem, Besfort Shala, Julius Adaramola, Chinonso Chidiebere Agu, Simen Kind Mikalsen, Antonio Martin Nieves, Kastriot Visar Murseli, Fredrik Nysted, Nathanial Jermaine Jones, Mathias Dahl, Marius Janssen Grytdal, Halvor Langvik Mathisen, Marcus Fisker og George Johansen.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle