Fantastisk start for «Alle jenter på banen»

Snakk om innholdsrik dag i Råde Idrettspark! Den første dagen av «Alle jenter på banen» ble virkelig en flott opplevelse.

Det var ansiktsmaling, hårstyling og lykkehjul, i tillegg til at Tomb videregående skole hadde motorsagshow, og DNB og Østfold Energi hadde stands med aktiviteter. En rekke personer fra Råde IL Fotball jobbet også dugnad, og sørget for å ro det hele trygt i land.

– Dette har vært en fantastisk dag. Jeg har bare møtt blide og fornøyde folk, sa Råde IL Fotball-leder Knut Erik Berg, samtidig som det siste laget mottok sine medaljer.

Forskjellen på arrangementet i år kontra i fjor var mildt sagt stor, selv om fjoråret også var en hyggelig opplevelse.

– Det kan nesten ikke sammenlignes. I år har vi ikke måttet ha kohorter, i tillegg til at det er mange flere lag med. Det var også flere stands og aktiviteter i år, så dette var et stor steg opp, fortsette Berg, som sammen med resten av dugnadsgjengen nå lader opp til morgendagen, når dag 2 av «Alle jenter på banen» går av stabelen.

d

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle