Vartet opp med scoringsfest

(Råde-Rakkestad 6-0) Det har blitt mange gode opplevelser for Råde-herrene i Amedialigaen så langt i år, og mandagens oppgjør mot Rakkestad føyet seg så absolutt inn i rekken.

Seks nye scoringer og tre nye poeng – akkurat som bestilt. Hjemmelaget skapte nemlig ingen spenning i kampen, men derimot et forrykende scoringsshow.

Råde ledet nemlig 3-0 halvveis og pyntet på med tre nye mål i 2. omgang. Simen Kind Mikalsen fant nettmaskene to ganger, mens Antonio Nieves, Kastriot Murseli og Halvor Mathisen scoret én gang hver.

Dette ble Rådes 10. seier i år. Laget ligger fortsatt på tabelltopp med sine 27 poeng og har et forsprang på fire poeng ned til Drøbak-Frogn på 2. plass. Én annen artig ting er at Råde faktisk har holdt nullen i 270 minutter, altså tre kamper. Det er sterkt.

Se tabellen her.

– Vi er solide bakover om dagen, sa Råde IL Fotballs leder Knut Erik Berg, som naturligvis synes det var hyggelig å at Råde virkelig styrte showet fra start til slutt mandag kveld:

– Rakkestad jobbet hardt og sto på, men vi vant fortjent og kunne scoret flere mål. Vi har faktisk flere spillere ute med skade, men vi viser at vi har bredde i stallen. Vi gjorde en del bytter i pausen i dag og samtlige leverte en god prestasjon. Det var moro å se, skrøt Berg.

Neste kamp for Råde er hjemme mot Sarpsborg FK førstkommende lørdag.

Rådes lag mot Rakkestad:
Daniel Ravneng, Jiress Suka Suka Kadiobo, Albion Latifi, Tobias Eugen Guttulsrød, Christopher Hjelkrem, Jonas Paus, Besfort Shala, Chinonso Chidiebere Agu, Simen Kind Mikalsen, Antonio Nieves, Kastriot Murseli
Innbyttere: Fredrik Nysted, Simen Haraldstad, Nathanial Jermaine Jones, Halvor Langvik Mathisen, George Bergmann Johansen, Sebastian Willadssen, Robin Thomassen

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle