Klart for toppkamp i Amedialigaen

Med full poengpott på tre kamper og ikke ett eneste baklengsmål, er det ingen tvil om at A-laget er på rett spor. Men lørdag får de en real test hjemme i idrettsparken.

Resultatmessig har det så å si gått på skinner så langt. Råde ligger på toppen av tabellen med solide 27 poeng på 10 kamper. Hele 9 kamper er vunnet, og det er kun Drøbak-Frogn som har klart å senke Råde i år. Men motstanderen som venter denne helgen er absolutt kapabel til å sette kjepper i hjulene.

Klokken 15:00 braker det løs mellom Råde og Sarpsborg FK. Sistnevnte har vunnet 7 av 10 kamper og ligger kun fem poeng bak vårt A-lag på tabellen. I likhet med Råde, har også sarpingene vunnet de tre siste matchene. Laget består av mange solide spillere og blant dem er den tidligere Moss FK-duoen Andreas Elvestad og Willy Sanneh, som begge har erfaring fra PostNord-ligaen.

Se tabellen her.

Angrepsspiller Tobias Guttulsrød tar på ingen måte lett på helgens oppgave mot SFK.

– Det blir en spennende kamp. Vi har hatt tre gode kamper nå, hvor spillet virkelig har begynt å sette seg. Sarpsborg FK er jo et lag som har fått en god start og som blir en mye tøffere motstander enn de foregående kampene. Så det er bare å komme seg ut i sola for å se kamp, for her kan de bli godt vær og god fotball, sier Guttulsrød, som men andre ord oppfordrer folk til å komme på match.

Håper vi sees i idrettsparken!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle