Snudde til seier i toppkampen

(Råde-Sarpsborg FK 3-1) Det var ventet å bli en thriller i Råde da Sarpsborg FK kom på besøk. Og spenning ble det så absolutt, selv om hjemmelaget til slutt sikret seg en komfortabel seier.

Det var Eirik Vestby og gjestene fra Sarpsborg som først kunne juble for scoring, etter at de hadde tatt ledelsen etter 58 minutter spilt. Men ledelsen varte ikke så lenge, for et heltent hjemmelag ville det annerledes. Ti minutter senere utlignet Antonio Nieves og samme mann sørget for å fullføre snuoperasjonen tre minutter etter. På overtid i 2. omgang sørget Tobias Guttulsrød for å sette punktum på kampen med sin 3-1-scoring.

– Vi var det klart beste laget, men det er ingen tvil om at motstanderen var et hakk opp. Selv om vi burde ha ledet etter første omgang, var det de som tok føringen. Men selv om vi kom under, jobbet vi oss tilbake. Moralen i gruppa er virkelig god, skryter Råde IL Fotball-leder Knut Erik Berg.

Les kampfakta her.

Med lørdagens tre nye poeng, ble avstanden til Sarpsborg FK økt på tabellen. Råde er fortsatt på topp med 30 poeng og akkurat nå er Kvik Halden II og Drøbak-Frogn nærmest med sine 22 poeng. Riktig nok har de to sistnevnte lagene én kamp mindre spilt en Råde.

Men at det ser bra ut, er det ingen som helst tvil om. Neste match er borte mot Kråkerøy neste helg. Det blir en ny, solid test i Amedialigaen.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle