Er forberedt på knalltøff oppgave i Fredrikstad

Kråkerøy venter på bortebane lørdag ettermiddag og dette er et solid mannskap som absolutt er kapable til å sette våre A-lagsherrer på prøve. Men Råde-kaptein Simen Kind Mikalsen og resten av laget er bevisst på hva som venter og er godt forberedt.

Råde er serieleder og må tåle favorittstempelet til lørdag. Men Kråkerøy ligger ikke langt bak på tabellen. De innehar 3.-plassen og ligger ikke mer enn seks poeng bak tabelltoppen. Kråkerøy er også laget i Amedialiagen som har scoret flest mål (38) så langt i år.

Se tabellen her.

Kråkerøy-spiller Ayub Ibrahim Mahammed er også toppscorer med sine 10 nettkjenninger i serien, ett mål foran Råde-kaptein Simen Kind Mikalsen. Og Mikalsen sier følgende før lørdagens toppoppgjør:

– Vi er innstilt på en krevende oppgave mot Kråkerøy, så absolutt. Vi kommer ydmyke til Fredrikstad, men fulle av selvtillit da vi har en god rekke med seire nå. Det som gjelder er å fortsette utviklingen vår og holde oppe den gode moralen vi har i gruppa, sier Mikalsen.

Råde har for øvrig sluppet inn et mål og scoret 17 ganger på de fire siste kampene. Så, det ser lovende ut. Vi satser på at tre poeng blir med hjem til bygda etter lørdagens batalje!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle