Råde slo til med scoringsfest i toppkampen

(Kråkerøy-Råde 0-4) Når det klaffer fullstendig for våre A-lagsherrer, er det vanskelig å stå imot. Å lede med fire mål etter én omgang sier litt om prestasjonen til Råde i dagens toppkamp i Fredrikstad.

Kråkerøy er absolutt et solid lag. De lå på 3. plass før denne serierunden og var i forkant av sesongen regnet som en av opprykksfavorittene. Derfor lå alt til rette for en jevn batalje lørdag ettermiddag. Men det ble det ikke.

Det klaffet for Råde fra første sekund. Først scoret Simen Kind Mikalsen, og så havnet både Kastriot Murseli, Antonio Nieves og Tobias Guttulsrød på scoringslista – før pause! Gjestene ledet dermed med fire mål da kampen var halvspilt.

Utover i 2. omgang ble det dermed gjort noen bytter, først og fremst for å gi flere av unggutta muligheten. Blant dem var den 18-årige Råde-gutten Georg Åsli som fikk sin debut på A-laget.

Det ble ingen flere scoringer i matchen, men det gjorde naturligvis ikke noe med gleden til gutta.

Se tabellen her. (Anbefales)

– Den 1- omgangen var årsbeste. Knallbra, skryter Råde IL Fotball-leder Knut Erik Berg.

– Kråkerøy er et lag som ønsker å spille fotbal, istedenfor å legge seg veldig lavt. Vi var godt forberedt og kampbildet passet oss bra. Det var solid fra oss hele veien, fortsetter Berg.

Råde økte dermed avstanden på tabelltopp, ettersom lagene under avga poeng. Nå har serielederen en luke på hele åtte poeng ned til 2.-plassen.

– Det ser veldig bra ut, ingen tvil om det, avrunder Berg med et smil.

Neste kamp for Råde er neste lørdag hjemme mot Tistedalen. Dette blir den siste kampen i vårsesongen.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle